HTML

Ahogy a dolgok vannak

"A feltételekhez kötött lét szenvedéssel jár. A szenvedésnek van oka, van vége, és vannak utak, melyek elvezetnek a végéhez." Buddha

Friss topikok

  • nic-nic: Egy döntést mindig nehéz meghozni, de csak a változás visz előre minket. És amit mindig mondasz Ne... (2015.02.23. 09:27) Mennyire volt nehez meghozni a dontest?
  • nic-nic: Halihó! Ennyi a munka az északiaknál? Így aztán várhatjuk a friss történéseket. Puszika tesó (2010.09.22. 21:31) Első ébredés után
  • nic-nic: Szia! Iszonyú lelkiismeret furdalás gyötör, hogy tegnap nem hallhattam a hangod! Puszika (2010.07.14. 09:21) Utolsó nap az irodában
  • Kiscicce: Megpróbálok úgy tenni mintha én ezeket nem is olvastam volna. Menj el futni talán lehiggadsz. :( ... (2010.07.08. 07:34) Happy finish
  • Kiscicce: Ezért még számolunk!!!!!!!!!!!!!! :) (2010.07.06. 09:59) Újra "egyedül"

Linkblog

Helyi érdekességek

2010.07.07. 11:41 Dzsollo

Annak ellenére, hogy ez egy nagyon szabályozott és távolról szabályt betartónak tűnő ország, város, azért vannak kivételek. Ám éppen ezek erősítik a szabályt. :-)

Az első kedvencem. A no sex, no csöcsös kép, csak semmi meztelenkedés. Közterületen nem szabad póló nélkül futni. Ugyanakkor az emberek a night club-okba járnak és kurváznak. Hiába mikor leszáll az éj, Allah szeme már nem lát. Főképp nem a sötét falak mögé.

Ez kb olyan mint a szesztilalom USA-ban. Lehet tiltani, de akkor másképp fogják csinálni. Ja itt is vannak kurvák, meg szeszcsempészek meg bandaháborúk is. Minél többet vagyok itt annál többet tudok. :-)

Volt olyan étterem tulajdonos aki a konyhában molesztálta alkalmazottját és közölte vele, ha nem tetszik kiléphet. Mondjuk el is kapták a csávót.

Na de az egyik legjobb, hogy egy fickó szívinfarktusban meghalt egy szállodai szobában, amikor is egy kurvával kefélt. A csajszit simán a sittre vitték. Hát ez nem volt egy jó menet. Itt a házasságon kívüli sexet nagyon nem díjazzák.

Mi sem példázza ezt jobban mint, hogy egy kislány elment a dokihoz, mert bizony fájt neki lenn és vérzett is kicsit. Mit tesz Isten, hát nem kiderült, hogy terhes? De a vizsgálóból már nem haza ment, hanem a börtönbe. Házasságon kívüli sex? Elképesztő, hogy mit meg nem mernek tenni. :-D Ezért van nálam mindíg óvszer! :-D upsz, ez egyáltalán nem volt vicces! :-D

Na de nemsokára itt van a Ramadan. Ilyenkor napkeltétől napnyugtáig nem lehet sem enni, sem inni, persze otthon igen. De mondjuk, ha a szádhoz emelsz egy vizes flakont az utcán, akkor a következő hely az előzetes lesz. Itt benn a cégnél ilyenkor spanyol falakat emelnek és amögé elbújva lehet enni. Komoly nem? Az éttermek sincsenek nyitva ilyenkor. Viszont napnyugta után az utcák terítve vannak kajával amit a sejkek fizetnek, tehát ingyen van.

Na erre asszem hagyok kis időt feldolgozni és most megyek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dzsollo.blog.hu/api/trackback/id/tr182135595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása