HTML

Ahogy a dolgok vannak

"A feltételekhez kötött lét szenvedéssel jár. A szenvedésnek van oka, van vége, és vannak utak, melyek elvezetnek a végéhez." Buddha

Friss topikok

  • nic-nic: Egy döntést mindig nehéz meghozni, de csak a változás visz előre minket. És amit mindig mondasz Ne... (2015.02.23. 09:27) Mennyire volt nehez meghozni a dontest?
  • nic-nic: Halihó! Ennyi a munka az északiaknál? Így aztán várhatjuk a friss történéseket. Puszika tesó (2010.09.22. 21:31) Első ébredés után
  • nic-nic: Szia! Iszonyú lelkiismeret furdalás gyötör, hogy tegnap nem hallhattam a hangod! Puszika (2010.07.14. 09:21) Utolsó nap az irodában
  • Kiscicce: Megpróbálok úgy tenni mintha én ezeket nem is olvastam volna. Menj el futni talán lehiggadsz. :( ... (2010.07.08. 07:34) Happy finish
  • Kiscicce: Ezért még számolunk!!!!!!!!!!!!!! :) (2010.07.06. 09:59) Újra "egyedül"

Linkblog

Happy finish

2010.07.07. 13:25 Dzsollo

Apósom azt mondta a kórházban, hogy nem hiszi el, hogy nem lehetne valamire hasznosítani azt a kurva homokot Dubaiban. Na már most én is gondolkodom elég sok mindenen, de kicsit más úton indultam el. Talán ez azért mert fiatal vagyok, de az itteni barátok szerint inkább a sex nélküli lét vezethetett idáig.

Szóval ezen kis bejegyzés címe nem más mint üzletünk neve. Happy finish azaz Boldog befejezés. Ez egy taxi társaság lesz. Lefoncsorozott ablakú Camry-k (majd lesz ilyen kép ha egyszer elkészülök vele). Ugyanúgy sárga, csak nem rózsaszín a tető és nem is piros, hanem mély bordó! Kívülről természetesen nem lehet belátni.

Minden fuvar vége egy Boldog befejezés lenne, ha értitek mire gondolok. Ádám barátom szerint csak csináljam és ha nem kerülök azonnal sittre, akkor beszáll. Miért? Ezeknek a férfiaknak erre van szükségük. Hoznék szép magyar lányokat, meg ukránokat is. Talán tallinba is ellátogatnék.

Álláshirdetés:
Könnyű fizikai munka Dubaiban lányoknak illetve vékony testű srácoknak. (nem szabad kihagyni a más vallásuakat sem) Kiemelt bérezés. B kategóriás jogosítvány szükséges. Jó kézügyességüek előnyben. 

Persze csak a gazdagokat céloznánk meg. :-)

Ha elindul az üzlet, akkor Ádám is be akar szállni ő lenne a kiválasztási specialistánk. A felvételi nem túl bonyolult, de mondjuk napi 5-10 jelentkezőnél már kifejezetten fárasztó.
Hogyan zajlik az interjú? Bejön az alany. Megnézzük, körbeforog. Majd Ádádm barátom a következőt mondja: Kisasszony üljön le mellém balra. Én vagyok az utas, tegyük fel, hogy vége a fuvarnak....

Még kicsit finomítok rajta, mert lehet, hogy ebből inkább csak sitt lenne hosszú időre.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dzsollo.blog.hu/api/trackback/id/tr902135878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Écsanya 2010.07.07. 23:02:18

Szia Zsozsóka!
Ahogy a mostani eszmefuttatásodat olvasgaton úgy tűnik, már kezd nagyon "megsütni" a nap, vagy túlságosan "pihent" vagy, talán "agyadra ment" az egyedüllét. Valami van! Szerintem kérdezd meg kezelőorvosodat, gyógyszerészedet! És gondolj Buddha szavaira: "Ne zsúfoljátok tele lelketeket haszontalan gondolatokkal... Maradjatok a jelen pillanat egyszerűségében."
Ja, és sajnálom, hogy a "csapatod" kiesett, de most mintha nem is az a csapat lett volna, mint a múltkor. Ha akkor így játszottak volna, ők kapnak ki 4:0-ra.
Jó éjszakát, szép álmokat! Millió puszi Anya

Kiscicce 2010.07.08. 07:34:15

Megpróbálok úgy tenni mintha én ezeket nem is olvastam volna. Menj el futni talán lehiggadsz. :(

Ja és hajrá Spanyolok. :)

Pusz pusz
süti beállítások módosítása